Vacature Planner buitendienst

Ben je op zoek naar een uitdagende baan vol afwisseling in een klein en dynamisch bedrijf dan is dit je kans. Wij zoeken iemand die van aanpakken weet, die goed kan plannen en organiseren, administratief sterk is en duidelijk en makkelijk met iedereen kan communiceren. Heb je een flexibele instelling en wil je dat geen dag hetzelfde is dan vragen wij je om te reageren!

Bedrijfsprofiel

OMEGAM-Water is een onafhankelijk onderzoek- en adviesbureau op het gebied van water met vestigingen in Wognum, Wijk bij Duurstede en Oegstgeest. Wij zijn gespecialiseerd in drinkwater, zwemwater en legionella preventie. Met de uitkomsten van het onderzoek en de kennis die we bezitten adviseren we voor het duurzaam, veilig en verantwoord gebruik en beheer van het water. Hierbij kunnen we onze opdrachtgevers ook begeleiden en ontzorgen. De kernwaarden van OMEGAM-Water zijn samenwerken, professioneel, innovatief en flexibel.

Wij zijn nu op zoek naar een planner buitendienst.

Functie inhoud:

Je maakt de planning voor de dagelijkse werkzaamheden van de tien medewerkers in de buitendienst. Deze werkzaamheden omvatten onder andere de bemonsteringen en metingen van diverse soorten water, het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van legionella preventie, het uitvoeren van controles en kalibraties en het transport van de monsters. Het gaat hierbij per dag en medewerker om een grote variatie aan adressen en soorten werkzaamheden. Je regelt en organiseert alle hulpmiddelen die de buitendienst nodig heeft voor de uitvoering van de werkzaamheden. Je treedt op als coach en begeleider van de medewerkers in de buitendienst, houdt overzicht en bewaakt de dagelijkse voortgang van de uitvoering van de werkzaamheden.

Functie eisen:

Iemand die zich herkent in onze kernwaarden.

Opleiding op HBO niveau.

Goede communicatieve vaardigheden.

Je prettig voelen bij een werkomgeving met veel dynamiek.

Rijbewijs B.

Teamplayer.

Bij voorkeur heb je enige kennis van of ervaring met plannen en organiseren.

Wij bieden je onder meer:

Markt conform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Werkzaam in een klein en hecht team van circa 25 professionals en enthousiaste specialisten.

Ruimte voor scholing en persoonlijke ontwikkeling.

Informele bedrijfscultuur waarin je vrij kunt communiceren en we er altijd voor elkaar zijn.

Functie voor vijf werkdagen per week.

Iedere week een vrijmibo en ieder kwartaal een uitje.

Interesse?

Stuur een email of brief met uitgebreid CV naar:

OMEGAM-Water B.V.

T.a.v. Hans Schoon

Raadhuisplein 1c

1687 NG Wognum

Tel: 0229-577920

klantenservice@omegam-water.nl

www.omegam-water.nl

Back To Top