Representatieve monstername

monsternameHet nemen van watermonsters moet op een vakkundige manier geschieden. Als alle stappen volgens een protocol zijn doorlopen kan gesproken worden over een kwalitatief hoogwaardig en bovenal representatief onderzoek. Daarnaast is het van belang dat het verzamelen, conserveren en transporteren van watermonsters op een gedegen manier gebeurt.

Het nemen van watermonsters op locatie is dan ook werk voor specialisten. OMEGAM-Water kan deze service aanbieden en is uitgerust met moderne, professionele en gekalibreerde apparatuur. Onze vakkundige en ervaren medewerkers kunnen op locatie begeleiding verzorgen en toelichting geven op de meetresultaten. Het transport van de monsters geschiedt middels speciaal hiervoor uitgeruste bedrijfswagens, die de monsters dagelijks bij het laboratorium afleveren voor aanvullend onderzoek.

De kwaliteit van de monstername en het transport is gegarandeerd, doordat de werkzaamheden worden uitgevoerd volgens een kwaliteitssysteem dat is geaccrediteerd door de Raad van Accreditatie (RvA) onder nummer L410.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat OMEGAM-Water voor u kan betekenen of bent u geïnteresseerd in onze tarieven, neemt u dan gerust contact met ons op.

Voor contact kunt u bellen (0229-577920) of een e-mail sturen naar info@omegam-water.nl.

Laatste nieuws

Back To Top