Samenwerking met andere bedrijven en instellingen

OMEGAM-Water is een onafhankelijk geaccrediteerd en gecertificeerd bureau dat gespecialiseerd is in de bemonstering en het onderzoek van water en de advisering over optimaal gebruik van water en installaties. De werkzaamheden worden georganiseerd vanuit de vestiging in Wognum en de steunpunten in Oegstgeest en Amersfoort. Als aanvulling op de bestaande activiteiten werkt OMEGAM-Water ook samen met andere bureaus en instellingen.

Één van onze partners die het mede mogelijk maakt om de dienstverlening zo optimaal mogelijk te maken is All water Services BV, gevestigd in ’s Hertogenbosch. Deze samenwerking resulteert in een complementair pakket van diensten gecombineerd met een optimale logistiek waardoor we samen in staat zijn om u als klant ook te bedienen in regio’s waar beide bureaus zelf niet zijn gevestigd of onvoldoende dekking hebben. Het dienstenportfolio van All Water Services BV omvat o.a.:

– Bemonstering en analyseren van afvalwater, oppervlaktewater en open zwemwater

 

– Duurbemonstering afvalwater

– Installatie, kalibratie en verhuur bemonsteringsapparatuur

– Maritieme bemonstering, testen en services

– Inspecties, veldmetingen, analyses, rapportages en beheer

All Water Service

Voor uitvoering van analyses werkt OMEGAM-Water samen met verschillende geaccrediteerde laboratoria in Nederland. Hierdoor kunnen wij vrijwel alle soorten analyses in alle soorten matrixen laten uitvoeren. Hieronder een overzicht van enkele van deze laboratoria met een verwijzing naar de belangrijkste accreditaties.

Eurofins  – Vitens  – Het Waterlaboratorium

Eurofins OMEGAM
Het Waterlaboratorium
Vitens Solutions

OMEGAM-Water is lid van de vereniging ENVAQUA.

ENVAQUA verbindt Nederlandse technologiebedrijven die een toekomstbestendige, circulaire economie realiseren en is hiervoor het aanspreekpunt voor vragen en uitdagingen van belanghebbenden. ENVAQUA draagt positief bij aan de vergroting van de kansen van haar leden en werkt samen met haar partners aan bevordering van innovatie en kennisontwikkeling. ENVAQUA is het platform voor innovatieve, integrale technologische oplossingen voor een toekomstbestendige circulaire economie. Als Nederlandse brancheorganisatie voor leveranciers, producenten en adviseurs van milieu- en watertechnologie vertegenwoordigt ENVAQUA meer dan 100 toonaangevende lidbedrijven die wereldwijd actief zijn met een gezamenlijke omzet van EUR 4,2 miljard en 20.000 FTE. Binnen ENVAQUA is OMEGAM-Water al jarenlang actief lid van de werkgroep Legionella en de werkgroep zwemwater. *

ENVAQUA
Back To Top