Indexering 2023

Geachte relatie,

2022 was een bijzonder jaar met veel uitdagingen en werd vooral gekenmerkt door een enorme inflatie. De stijging van de kosten is op veel gebieden zo groot dat ook wij genoodzaakt zijn om onze tarieven voor 2023 aan te passen.

Prijsaanpassing 2023
Afgelopen jaar zagen we de kosten al fors stijgen. We hebben geprobeerd om deze stijging zo veel mogelijk te beperken door scherp in te kopen en effectiever te werken. We ontkomen er echter niet aan om de stijging van de kosten door te berekenen in onze tarieven. Daarom worden veel van onze prijzen per 1 januari 2023 aangepast. De prijzen voor de uren en verrichtingen van personeel worden 6% verhoogd en de tarieven voor de meeste analyses en artikelen worden gemiddeld zo’n 11% hoger.

Uw opdrachtnummers voor 2023
Indien u voor een goede afhandeling van onze factuur een order- en/of opdrachtnummer op onze factuur wilt hebben vermeld, dan verzoeken wij u dit tijdig aan ons door te geven. Evenals aanvullende wensen omtrent de facturatie.
Opdrachtnummers die het gehele jaar door geldig zijn kunnen alvast worden doorgegeven. Opdrachtspecifieke opdrachtnummers ontvangen wij graag bij het verstrekken van de opdracht. Beiden kunnen worden doorgegeven via klantenservice@omegam-water.nl

Mocht u hierover vragen hebben of willen weten wat dit voor u betekent, neem dan gerust contact met ons op.

 

Back To Top