Indexering 2022

Geachte relatie,

 

2021 was voor iedereen wederom een bijzonder jaar en verliep anders dan we met zijn allen hadden verwacht. Waar we met zijn allen hadden gehoopt dat Corona naar de achtergrond zou zijn verdwenen, is het tegendeel waar. Desalniettemin hopen we dat 2022, op zakelijk en persoonlijk vlak, een mooi jaar wordt voor iedereen!

 

Uw opdrachtnummers voor 2022

Indien u voor een goede afhandeling van onze factuur een order- en/of opdrachtnummer op onze factuur wilt hebben vermeld, dan verzoeken wij u dit tijdig aan ons door te geven. Evenals aanvullende wensen omtrent de facturatie.

Opdrachtnummers die het gehele jaar door geldig zijn kunnen alvast worden doorgegeven. Opdrachtspecifieke opdrachtnummers ontvangen wij graag bij het verstrekken van de opdracht. Beiden kunnen worden doorgegeven via klantenservice@omegam-water.nl

 

Prijsaanpassing 2022

Afgelopen jaar zagen we de kosten stijgen. Veel van onze prijzen worden in 2022 aangepast. De prijsindexering is gemiddeld zo’n 3%, tenzij afwijkende afspraken met u van toepassing zijn. De exacte indexering is afhankelijk van de producten of diensten die u van ons afneemt en ligt tussen de tussen de 0 en 4,5%.

Mocht u hierover vragen hebben of willen weten wat dit voor u betekent, neem dan gerust contact met ons op.

Back To Top