Digitaal Plan passeert de grens van 500 gebruikers!

In 2012 ontwikkelden OMEGAM-Water en Xaris ICT & Telecom samen het Digitaal beheersplan Legionella. Waar het Digitaal beheersplan Legionella ooit begon met één klant, een paar locaties en enkele gebruikers is het nu uitgegroeid tot de huidige digitale omgeving MyOMEGAMWater met niet alléén een Legionellamodule, maar ook een Zwemwatermodule!

Dagelijks maken meer dan 500 gebruikers voor honderden locaties en tientallen klanten gebruik van MyOMEGAMWater. Hierin plannen en registreren zij al hun legionellabeheerstaken in het Digitaal beheersplan Legionella waarin het complete legionelladossier beschikbaar is en/of voldoen met behulp van de Zwemwatermodule aan hun wettelijke verplichtingen krachtens de WHVBZ.

MyOMEGAMWater kan geheel naar wens en behoefte van de klant worden ingericht. Het programma is voortdurend in ontwikkeling. Bij deze ontwikkeling speelt de vraag en input van onze gebruikers een belangrijke rol. Hierdoor is MyOMEGAMWater voor iedere klant een praktische oplossing voor zijn zwemwater- en/of legionelladossier.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw locatie(s)? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Back To Top