Egyptisch hotel deelt boetes uit aan zwembadpoepers

Het is niet bekend of er inmiddels al boetes zijn uitgedeeld aan de wildpoepers.

Advocaat Nick Harris, gespecialiseerd in toeristisch recht, maakt zich zorgen over deze nieuwe rage: “We hebben inmiddels al honderden klachten binnen gekregen van mensen die ziek zijn geworden door vieze zwembaden. Sommige idioten denken echt dat het grappig is om te poepen in het zwembad. Het is zelfs heel irritant en egoïstisch om de vakantie op die manier voor andere gasten te verpesten.”

Het hotel heeft nu een brief opgesteld en elke gast krijgt deze bij aankomst. In de brief staat dat hotelgasten zich aan de regels moeten houden en dat men zich moet gedragen in het zwembad. Wie toch meedoet aan deze rage en gesnapt wordt, riskeert een boete van maar liefst 1500 euro. Het hotel legt uit: “Een ongelukje kan gebeuren, dat is menselijk. Maar de toename van het aantal gevallen van drijvende drollen, terwijl er andere gasten in het zwembad zijn, kunnen we niet langer als ongelukje beschouwen!”

Pas op, dit is een bericht waar een luchtje aan zit! Het Egyptische hotel Red Sea Holiday Village is er helemaal klaar mee. Ze zijn wel blij met hun gasten, maar niet met gasten die hun grote boodschap in het, vaak overvolle, zwembad doen. Volgens het hotel zijn ze de dupe van een nieuwe rage en ze willen deze rage maar wat graag stoppen. Dat meldt Travelinq.

Bron: Hotel.blog.nl

Back To Top