Website ENVAQUA online

OMEGAM-Water is lid van ENVAQUA.

ENVAQUA is als branchevereniging dé verbinder en vertegenwoordiger van Nederlandse technologische ondernemingen uit de brede sector van water- en milieutechnologieën.

 

Samenwerking en versterking

Samenwerking en versterking zijn de kernwoorden die omschrijven waar ENVAQUA voor staat. ENVAQUA is een jonge vereniging die is ontstaan uit de fusie tussen Aqua Nederland en de Vereniging van Leveranciers van Milieu technolieën (VLM). Hiermee is ENVAQUA een nóg krachtigere verbinder tussen en vertegenwoordiger van Nederlandse technologische ondernemingen uit de brede sector van water- en milieutechnologieën.

 

De coalitievorming gaat verder dan de fusie. Op het gebied van water is een coalitie in het leven geroepen. Daarnaast is ENVAQUA voornemens voor afval eveneens een coalitie te vormen. Dit bekrachtigt de rol die Nederlandse sector in de wereldwijde water & waste markt kan vervullen.

 

Koppeling met FME

Daarnaast is ENVAQUA gelieerd aan FME, de werkgeversorganisatie in de Technologie Industrie. Dit zorgt voor een sterke verbinding met de gehele technologische sector en biedt kansen op het gebied van kennisdeling en kruisbestuiving.

Bron: www.envaqua.nl

Back To Top